Novice

Izdelki v SUPERMARKETIH Tuš

20.03.2013

Izdelki v SUPERMARKETIH Tuš

Jabolčne sokove in marmelade eneco lahko od torka, 19.3.2013 kupite v vseh večjih Tuševih trgovinah. V naslednjih mesecih boste lahko izvedeli vse o ideji, ki stoji za blagovno znamko Eneco. S pomočjo filmov in fotografij vam bomo predstavili zgodbo, ki stoji za našimi odličnimi sokovi in marmeladami. Spremljajte našo spletno stran in videli boste, kje lahko vam najbližje kupite naše izdelke.
Ideja naših izdelkov je izražena v sloganu. »Zdravo za naravo – dobro za ljudi«

 Zdravo za naravo – Vsa eneco jabolka so pridelana po sistemu integrirane pridelave (ta tekst je linkan na stran, kjer piše o integrirani pridelavi). Vsa jabolka imajo znano poreklo, tako da lahko vsakemu potrošniku natančno povemo, iz katerih sadovnjakov prihajajo jabolka za naš sok. Ponosni smo na naše lokalno – svečinsko poreklo. Ker so vse surovine lokalne lahko govorimo o eneco sokovih (in marmeladah) kot Eneco = 0km sok, kjer je razdalja od drevesa do soka minimalna (vse v radiju 5km).

Dobro za ljudi – Eneko sok vam z vsakim kozarcem prinaša najboljšo kvaliteto. Narejen je z ljubeznijo do podrobnosti. Prinaša vam točno to, kar piše in nič drugega. Je sok brez konjskega mesa :).
Gre za lokalni izdelek, ki je cenovno ugoden in narejen iz izključno slovenskih – svečinskih jabolk. Eneco sok je sok brez gnilih jabolk, dobesedno in tudi v prenesenem pomenu.

Vabljeni ste, da nas spremljate na naši spletni strani ali postanete naš prijatelj na facebooku: https://www.facebook.com/spletnatrgovina.eneco